Nederlandse Wijnfeesten

Nederlandse Wijnfeesten

In het weekend van 28, 29 & 30 september vinden in het Gelderse Wijndorp Groesbeek de Nederlandse Wijnfeesten plaats. Dit weekend staat geheel in het teken van wijn, wijnbouw, sfeervolle muziek en mooie momenten. Dus verras vrienden, familie of jezelf met een weekend of dag vol wijnproeverijen, wijnworkshops en livemuziek.

Met 20 hectare wijnbouw is Groesbeek een grote speler op de Nederlandse wijnbouwkaart en dat is jaarlijks een feest(je) waard. De Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek is een driedaags evenement voor de echte wijnliefhebber, maar ook voor iedereen die een gezellig dagje uit zoekt, met vrienden, familie, collega’s of met z’n tweeën.

Locatie
De Nederlandse Wijnfeesten vinden plaats in het centrum van Groesbeek, op de Dorpsstraat, het Dorpsplein, de Kerkstraat en het Marktplein aan de Spoorlaan. Er is beperkte parkeergelegenheid in het centrum. Het centrum is goed bereikbaar per openbaar vervoer. De pendeldienst, die bezoekers op zaterdag en zondag van het centrum naar de wijngaarden brengt en vice versa, is gratis voor Vrienden van de Wijnfeesten. De overige bezoekers betalen € 2,00 per enkele rit per persoon, voor groot en klein. Je dient gepast te betalen en bij een volle pendeldienst hebben Vrienden van de Wijnfeesten voorrang.

Datum

sep 28 2018 - sep 30 2018

Tijd

Hele dag

Locatie

Groesbeek centrum