Home » Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws van bedrijven uit centrum Groesbeek, scroll verder naar beneden
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook berichten

Vanwege de slechte weersvoorspellingen vandaag, zal de intocht van Sinterklaas gehouden worden in de Cosmas en Damianuskerk gelegen aan de Pannenstraat 1.

Wij rekenen op ieders flexibiliteit en begrip.

Hiermee vervalt de ‘doortocht’ ter paard, de rondgang op de Bellevue en de Meet & Greet op het dorpsplein.

Aanvang 14:00 uur
... Bekijk meerBekijk minder

Comment on Facebook

Waarom niet een podium tent opgebouwd op het dorpsplein ivm de regen. Overal zelfs in het westen komt hij gewoon met de boot aan en te paard door de plaats.Regen of geen regen. Hier kiezen ze voor de kerk helemaal uit de richting van het winkelende publiek en ver van de parkeerplaatsen. Dus nu mogen ouders,grootouders met hun kinderen een eind door de regen lopen om de Sint te bezoeken. Hoe kan je het bedenken.

Kijk dit is Gorinchem zoals het hoort. Foto AD

Centrum Groesbeek wordt weer sfeervol verlicht door Fanfare Wilhelmina!

Fanfare Wilhelmina is er weer helemaal klaar voor: zo’n 125 sfeerornamenten staan klaar om het centrum van Groesbeek feestelijk te verlichten. Vlak voor de verjaardag van De Sint zullen de vrijwilligers van Fanfare Wilhelmina de gevels van vele bedrijven en particulieren versieren met de bekende twinkelende sfeerornamenten.

Ook dit jaar heeft de Fanfare haar assortiment nog wat uitgebreid, want de vraag blijft nog steeds groot. Bedrijven, maar ook particulieren, met name in en om de Pannenstraat, Dorpsstraat en Molenweg worden van harte uitgenodigd om ook deel te nemen aan deze fraaie verlichtingsactie. Een vlaggenstokhouder en minimale stroomvoorziening - want LED is erg energiezuinig! - zijn voldoende.

Het branden van een lichtornament is niet duur. Als het ornament gedurende 40 dagen 12 uren per dag brandt, dan kost dit in totaal slechts € 5 aan stroom. Voor het plaatsen en verwijderen van de verlichting wordt gezorgd.
Heeft u belangstelling voor het huren van zo’n prachtig ornament?

Stuur dan snel een e-mail naar info@fanfarewilhelminagroesbeek.nl of bel 024-3971454. Op = op!

Alle deelnemers van voorgaande jaren kunnen binnenkort weer iemand van de fanfare aan de deur verwachten voor het maken van nieuwe feestelijke afspraken.

Wees welkom in het sfeervolle centrum van Groesbeek. Dat wordt weer volop genieten!

Dit bericht mag uiteraard gedeeld worden, graag zelfs.
... Bekijk meerBekijk minder

Comment on Facebook

Mike Teunissen

Maar dan wel met echte klassieke zwarte pieten en geen roetveeg gevallen

2 months ago

Wij zijn klaar voor de Groesbeekse Modeshow 2023 vanaf 12:30 uur lopen de modellen over de catwalk op de Dorpsstraat in Groesbeek ... Bekijk meerBekijk minder

Wij zijn klaar voor de Groesbeekse Modeshow 2023 vanaf 12:30 uur lopen de modellen over de catwalk op de Dorpsstraat in Groesbeek

Comment on Facebook

Was heel leuk De modeshow

Om de haverklap het gehele centrum afgesloten met deze onzin !! En ik maar weer helemaal omrijden 👺

Bekijk meer

Deel met uw netwerk