Brouwerij Den Drul

Te midden van een glooiend landschap, vlakbij de Duitse grens ligt een dorp waar het Bourgondische leven bejubeld wordt: Groesbeek. Het is in de wijk De Drul waar vorm werdt gegeven aan de droom van Roland & Wilma Boschman : het brouwen van speciaal bier. De droom diestartte als een hobbybrouwerij is inmiddels uitgegroeid tot een succes.

Perfectie is waar we voor gaan.

De afgelopen jaren hebben de eigenaren van Dorpsbrouwerij d’n Drul zich het brouwen eigen gemaakt. Het brouwen van speciaal bier luistert nauw en dit realiseren ze zich bij de brouwerij terdege. Er schuilt een filosofie achter waarin het karakter van de brouwer doorschemert. Zoals het woord artisanaal dicteert hebben de bieren van Dorpsbrouwerij d’n Drul alle individuele aandacht van zijn brouwer en dit proef je terug in het bier.

Vooruitstrevende bedrijfsvoering.

Naast het brouwen an sich is Dorpsbrouwerij d’n Drul erg begaan met haar omgeving. Door hier verantwoord mee om te gaan en op innovatieve wijze haar middelen in te zetten is, de brouwerij in staat om onnodige waterverspilling tegen te gaan. Bedrijfsvoering die in een moderne samenleving niet misstaat. Sterker nog, vooruitstrevend is!

Dorpsbrouwerij d’n Drul beantwoordt de groeiende vraag naar speciaal bier en streekproducten.

Nederland drinkt steeds meer speciaal bier en dat het bier van Dorpsbrouwerij d’n Drul speciaal is bewijzen ze met een (brouw)vat vol kennis en ambitie. Vanuit een prominent pand in het centrum van Groesbeek, willen ze Groesbeek, Nederland en vervolgens de hele wereld kennis laten maken met het beste wat de brouwerij te bieden heeft. Hierom heeft de dorpsbrouwerij de afgelopen jaren geïnvesteerd in professioneel brouwmateriaal en kennis.

Proost!

Tijdens het nuttigen van een hapje en een drankje van de uitgebreide menukaart zijn deze imposante brouwketels dé blikvanger van de dorpsbrouwerij. Schroom dan ook niet om de brouwer vragen te stellen om vervolgens op een enthousiaste wijze te worden meegenomen in de wereld van het speciaal bier.

Voor meer informatie over de dorpsbrouwerij en om op de hoogte te blijven van de vele nieuwtjes, verwijzen we je ook graag naar onze facebook pagina. We nodigen je van harte uit om snel kennis te komen maken in onze dorpsbrouwerij!

Brouwerij Groesbeek

Contactgegevens

Dorpsstraat 7
6562AA Groesbeek
info@brouwerijdendrul.nl
06-20944358

Bezoek website

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
14.00 – 20.00
14.00 – 20.00
14.00 – 00.00
14.00 – 00.00
14.00 – 20.00

Deel met uw netwerk