Home » Winkels / Horeca / Diensten » OEII Conceptstore Groesbeek

Wie is OEII Conceptstore?

OEII Conceptstore, de leukste conceptstore van Nederland!

De naam OEII is eigenlijk ontstaan als grapje. Vroeger heette de winkel in Groesbeek Alumiz fashion and more. Deze naam werd door niemand onthouden, maar de winkel werd wel enorm gewaardeerd. Hierdoor wilden we zorgen voor een leuke, pakkende naam. Toen er een appje gestuurd werd waarin iets vreselijk mis gegaan was, begonnen ze met Oeii… Daaruit is de naam OEII Conceptstore gekomen.

Onze winkels zijn stijlvol, hip en betaalbaar. Elke OEII heeft een eigen assortiment, zo heeft OEII Wijchen bijvoorbeeld geen kleding. OEII Millingen en Groesbeek hebben wel een uitgebreid assortiment aan kleding. We verkopen merken als Sisters point, Rut and Circle, Y-conic en meer. Zeker voor ieder wat wils!

De focus ligt niet alleen op kleding, maar voornamelijk op woonaccessoires en cadeauartikelen. We zorgen voor luxere, maar ook betaalbare cadeautjes. Zo hebben we cadeautjes voor elke gelegenheid. De woonaccessoires zijn erg uiteenlopend. Zo hebben we mega hippe producten van House Vitamin en J-Line, maar ook klassieke producten van Lisselot en Jolipa.

Kortom; bij onze mega leuke conceptstores kun je voor (bijna) álles terrecht! Kom de sfeer proeven in een van onze winkels, en probeer maar eens met lege handen naar huis te gaan..

Tot ziens in een van onze winkels!

Liefs,

Team OEII

 

 

Contactgegevens

Dorpsstraat 41
6561 CA Groesbeek
06 – 40 99 50 13
vraag@oeii.nl

Bezoek website

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
09:30 – 17:30
09:30 – 17:30
09:30 – 17:30
09:30 – 17:30
09:30 – 17:00
Gesloten

Deel met uw netwerk