Home » Winkels / Horeca / Diensten » Cafe de Comm

Café Bar De Comm

Café Bar De Comm is van origine een gezellig bruin café, dat zich gevestigd heeft midden in het levendige centrum van Groesbeek. Doordeweeks en in het weekend bent u van harte welComm om een van onze vele biertjes te nuttigen zowel in het café als buiten op terras, indien het weer hiervoor geschikt is. Ons huisbier op de tap is ‘Warsteiner’. Daarnaast hebben we rosébier ‘Wittekerke’ en ‘König Ludwig Weissbier’ op de tap staan. Ook maken we gebruik van een zogenaamde ‘Wisseltap’: om de paar weken, afhankelijk van hoe snel het desbetreffende bier geconsumeerd wordt, staat er een ander soort bier op de tap. Bieren zoals La Chouffe, Safe Bier en Texels hebben de revue al gepasseerd. Voor meer informatie over de wisseltap, houdt zeker onze website in de gaten. Naast tapbier hebben we ook diverse bieren op de fles staan.
Bent u niet zo’n bierliefhebber?
Geen zorgen, we hebben uiteraard diverse (niet-)alcholische dranken in ons assortiment.

Naast de rustige en gezellige sfeer van Café Bar De Comm, zijn de vrijdag- en zaterdagavonden vaak een stuk minder ‘rustig’. Avonden met onze vaste Comm DJ’s zorgen voor een echt feestje voor voornamelijk de jongeren in Groesbeek. Ook worden er regelmatig themafeesten gehouden. Voor meer informatie, bekijk de website of onze Facebookpagina.

Zoals u merkt, is Café Bar De Comm voor jong en oud. Uiteraard is het mogelijk om uw feestje bij ons te houden: neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Op onze ‘Agenda’ staan vele activiteiten die gehouden worden in en rondom De Comm. Bekijk ook de foto’s om een impressie te krijgen van alle gezellige momenten. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten en updates? Dan sturen wij onze nieuwsbrief graag naar u toe.

Tot ziens bij Café Bar De Comm!

Cafe Bar De Comm Groesbeek

Contactgegevens

Dorpsstraat 12
6562 AB Groesbeek
info@decomm.nl
+31 (0) 24 397 5043

Bezoek website

Openingstijden

 

  • Maandag gesloten, tenzij er darten is (vanaf 19.30u maximaal 02.00u)
  • Dinsdag vanaf 19.30u – maximaal 02.00u
  • Woensdag gesloten, tenzij er een editie is van Bluesmoose Café (vanaf 19.30u maximaal 0.00u)
  • Donderdag vanaf 19:30u – maximaal 02.00u
  • Vrijdag vanaf 16.00u – maximaal 03.00u (vanaf 02.00u geen toegang)
  • Zaterdag vanaf 19.30u – maximaal 03.00u (vanaf 02.00u geen toegang)
  • Zondag vanaf 19.30u – maximaal 00.00u

 

Deel met uw netwerk