Home » Winkels / Horeca / Diensten » Hemmy van Haaren groente en fruit

Hemmy van Haaren

Hemmy van Haaren is een verswinkel met een passie voor lokale en ambachtelijke producten. Al ruim 100 jaar is de familie van Haaren een begrip in Groesbeek op het gebied van groente en fruit. Kwaliteit, gezondheid en smaak vinden wij erg belangrijk en zit in onze natuur. Naast ons gevarieerde assortiment groente en fruit, verkopen wij tal van bijzondere producten. Alles wat u nodig heeft om heerlijk te genieten. Wij zijn tevens gespecialiseerd in smakelijke verse salades, rauwkosten, maaltijden en soepen. Wij houden echt van ons vak en dat proeft u.

Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat u fit bent en blijft. Eten is daar een belangrijk onderdeel van. Daarom kiezen wij alleen voor de beste producten. Onze maaltijden worden met uiterste zorg samengesteld zodat u gevarieerd en gezond eet. Weinig zout, geen toevoegingen en boordevol vitamines en mineralen. Vers voor u bereid. En door de slimme verpakkingsmethode blijft uw maaltijd de hele week perfect houdbaar in uw koelkast. Zo krijgt u een verantwoorde maaltijd die ook nog eens heerlijk smaakt!

Wij zijn centraal gelegen in het centrum van Groesbeek. In onze verswinkel bieden wij een rijke variatie aan verse producten en heerlijke maaltijden. Komt u gerust eens langs om kennis te maken en proef het verschil!

Hemmy Van Haaren Groesbeek

Contactgegevens

Dorpsstraat 41-A
6561 CA, Groesbeek
info@hemmyvanhaaren.nl
024-3976383

Bezoek website

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 – 18.00
08.00 – 18.00
08.00 – 18.00
08.00 – 18.00
08.00 – 18.00
08.00 – 17.00
Gesloten

Deel met uw netwerk